יוסף ממיה - ל"ג בעומר מיוזיק

יוסף ממיה מגיש לכם | ל"ג בעומר מיוזיק 🔥 – שירים בדרך לרשב"י + טאנץ שמח | האזינו

יוסף ממיה, אחד מהדמויות המוכרות והפעילות במוזיקה היהודית-חסידית, ניהל במשך מספר שנים את המוזיקה ברדיו קול חי מיוזיק ומביא כעת את הניסיון העשיר שלו גם לעולם הסטים. הסט החדש לקראת ל"ג בעומר זוכה להצלחה רבה ומציע שעה וחצי של חוויה מוזיקלית מושלמת – שירים איכותיים מכל הזמנים לצד מחרוזת ריקודים שמחה.

 

חלק א' שירים בדרך למירון (לרשב"י)
החלק הראשון מוקדש כולו לשירים שמלווים את העלייה למירון ואת ההילולה של רבי שמעון בר יוחאי. יוסף ממיה אסף כאן פנינים אמיתיות מהזמר החסידי:

אמר רבי עקיבא מרדכי בן דוד
רבי שמעון ישי ריבו
בר יוחאי יידל, חיים ישראל, ארי היל, בנצי שטיין, שלמה כהן, איציק וינגרטן ועוד
לפני מי אוהד מושקוביץ'
עולו אהרון רזאל
יבטל ארי וייס
ואהבת ישיבה בויס ומרדכי בן דוד
כדאי הוא רבי שמעון מרדכי בן דוד
סיני אהרלה סמעט
ועוד רבים.
המעברים חלקים, האנרגיה עולה בהדרגה והסט מצליח להעביר את התחושה של מסע רוחני לקברו של התנא, עם שירים שממלאים את הלב באמונה, שמחה והודיה.

חלק ב' ריקודים (טאנץ)
אחרי החלק הרגוע והמלודי, מגיע הטאנץ מחרוזת קצבית ומקפיצה שמתאימה למדורות, לחוגגים ולריקודים עד הבוקר. המחרוזת כוללת עיבודים עכשוויים של אהרלה סמעט, משה מנדלסון ואברהם בלטי.

הסט כולו מעובד ברמה גבוהה, עם איזון מושלם בין שירים מוכרים שכולם שרים יחד לבין הפתעות מוזיקליות ששומרות על העניין לאורך כל הדרך. יוסף ממיה יודע בדיוק איך לבנות תמהיל שמתאים גם להאזנה משפחתית ברכב בדרך למירון וגם למסיבה שמחה סביב המדורה.

מצאתם בעיות בזכויות יוצרים? לחצו כאן

השאירו תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

חדש!

מעכשיו השירים יעברו אוטומטית לשיר הבא מבלי שתצטרכו לבחור שיר ידנית.

האזנה נעימה!

ברכות! 🎉

פנייתך התקבלה,

נפנה אליך בקרוב להצעת פרסום משתלמת.

הרשמה לאתר

שם משתמש*
שם פרטי*
שם משפחה*
אימייל*
טלפון
עיר מגורים
סיסמא*
אימות סיסמא*
תמונת פרופיל
Maximum file size: 1 MB

התחברות לאתר