הללו את ד’ | דודי ברים ושטעלע בביצוע מרגש ליצירה המיתולוגית | צפו

219

65 צפיות

צפיות

לפני 2 שבועות

שתפו

בימים שבהם המציאות מטלטלת והלב מחפש אחיזה, מקבל הפסוק "הללו את ה’ כל גויים" עומק מחודש. הווארט החסידי הידוע מעניק לו פרשנות חדה: דווקא הם, היודעים מה תוכנן ומתוכנן נגד עם ישראל, בסתר, בבונקרים, הם אלו שמכירים באמת בגודל הנס. אנחנו רואים את הגלוי, אך הם נחשפים גם לנס שבנסתר, לאותה הצלה מתמשכת "והקב"ה מצילנו מידם" פעם אחר פעם.

 

כעת זוכה היצירה המיתולוגית של ר’ יעקב תלמוד ז"ל לעיבוד מחודש ומוקפד בביצוע האנסמבל החסידי "שטעלע", בהובלת דודי ברים. עם הרמוניות מדויקות והפקה מושקעת. שטעלע ממשיכים לבסס את מעמדם בנוף המוזיקה החסידית, עם קו מוזיקלי איכותי שמעניק חוויה שלמה לאוזן ולנשמה.

 

לחן: ר’ יעקב תלמוד ז"ל | ביצוע: שטעלע – האנסמבל החסידי | ניהול והפקה: דודי ברים | סולן מוביל: ראובן גולדברג | ליווי מוסיקלי, הקלטה ומיקס: חיים פלאם | עיבוד: ר. פרנסי | יחסי ציבור ותקשורת: ישראל רוזן

להאזנה:

להאזנה:

השאירו תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

חדש!

מעכשיו השירים יעברו אוטומטית לשיר הבא מבלי שתצטרכו לבחור שיר ידנית.

האזנה נעימה!

ברכות! 🎉

פנייתך התקבלה,

נפנה אליך בקרוב להצעת פרסום משתלמת.

הרשמה לאתר

שם משתמש*
שם פרטי*
שם משפחה*
אימייל*
טלפון
עיר מגורים
סיסמא*
אימות סיסמא*
תמונת פרופיל
Maximum file size: 1 MB